Verzendkosten

Gratis verzending bij bestellingen boven €39. Bij bestellingen onder €39, bedragen de verzendkosten €4,95.

Levertijd

De levertijd naar Nederland bedraagt 2 tot 4 werkdagen.

Aanvullende bezorginformatie: Vanwege het grote aantal bestellingen op Black Weekend en de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen de normale bezorgtijden een vertraging hebben van 4 dagen. We doen ons uiterste best om uw pakket zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bedankt voor uw begrip!

Transport en bezorging Informatie

Wanneer uw bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, ontvangt u de tracking link voor uw pakketten in uw bevestigingsmail. De tracking link geeft eerst een actieve status na de eerste scan, wat gebeurt binnen 48 uur nadat u de verzendbevestiging heeft ontvangen.

Posters van 13×18 cm

Bestellingen met alleen posters van 13×18 cm worden verzonden door de lokale post en worden geleverd in uw brievenbus.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestellingen boven €39. Bij bestellingen onder €39, bedragen de verzendkosten €4,95.

Poster Bestellingen van 21×30 cm tot 70×100 cm en bestellingen met fotolijsten tot 70×100 cm

Bestellingen met alleen posters van 21×30 cm (A4) of groter, evenals bestellingen met fotolijsten tot het formaat 50×70 cm worden verzonden met DPD. U kunt uw verzending van ons tot aan uw huis volgen. Klik hier en zoek met uw track-ID / pakketnummer in het veld voor het volgen van de zending.

1. Wanneer uw pakket het eerste punt bereikt, ontvangt u een e-mail van DPD met een voorspeld tijdsbestek voor uw levering. Als er meerdere pakketten zijn verzonden die zijn gekoppeld aan een grotere bestelling, ontvangt u meerdere e-mails van DPD. In dezelfde e-mail (s) ontvangt u ook alternatieve bezorg opties.

2. Indien u niet thuis zou zijn voor uw bezorging, wordt het pakket afgeleverd in een nabijgelegen pakket winkel. U krijgt hiervan een melding per e-mail.